Zobaczymy jak to wszystko z cenami będzie wyglądać. Bo cóż z nowych modeli jeśli tania zostanie tylko Fabia? Mam nadzieję, że następca Toura II będzie tak samo opłacalny jak jest teraz.
Montaż w ASO zabezpieczeń antykradzieżowych
Zwiń
X
-
Montaż w ASO zabezpieczeń antykradzieżowych
Witam
Chcialbym zamontować w ASO (gwarancja) blokadę skrzyni biegów - najlepiej bezbolcową, oraz odcięcie zapłonu (mają jakieś swoje patenty-nie będę zdradzał publicznie).
np w Wieliczce chcą:
odcięcie zapłonu - 400 zł
blokada skrzyni - 600 zł
Pytanie do Was drodzy klubowicze OCP, kto zakładał, gdzie i w jakiej cenie wymienione zabezpieczenia ? Jakie ASO polecacie ?
-
-
Przed odbiorem samochodu zamontowali u mnie odcięcie zapłonu, ale nic za to nie płaciłem, więc to był pewnie jeden z wielu gratisów jakie otrzymałem:-)
Ps. nie ma śladu po montażu, zrobili to w pełni profesjonalnie i jestem zadowolony. Nawet mechanik skody jak ostatnio wsiadł do samochodu nie odpalił bo po prostu nie umiał zlokalizować wyłącznika:-) Jego mina... bezcenna...
U mnie zakładali w Skodzie Sunny w Poznaniu na Obornickiej.
Komentarz
-
-
Re: Montaż w ASO zabezpieczeń antykradzieżowych
Zamieszczone przez ace34odcięcie zapłonu - 400 zł
blokada skrzyni - 600 zł
Pytanie do Was drodzy klubowicze OCP, kto zakładał, gdzie i w jakiej cenie wymienione zabezpieczenia ?
Zamieszczone przez ace34Jakie ASO polecacie ?
A musi to byc ASO ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ace34Witam
Chcialbym zamontować w ASO (gwarancja) blokadę skrzyni biegów - najlepiej bezbolcową, oraz odcięcie zapłonu (mają jakieś swoje patenty-nie będę zdradzał publicznie).
np w Wieliczce chcą:
odcięcie zapłonu - 400 zł
blokada skrzyni - 600 zł
Pytanie do Was drodzy klubowicze OCP, kto zakładał, gdzie i w jakiej cenie wymienione zabezpieczenia ? Jakie ASO polecacie ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osnajlepsze zabezpieczenie to AC. Zamontujesz sobie blokade np skrzyni....na samym początku ją uzyjesz, a później o niej zapomniesz......
Komentarz
-
Komentarz